Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Αμβροσιάδης, Ιωάννης
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Σύγχρονη Παιδεία (3)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (3)
Συντελεστές
Αμβροσιάδης, Ιωάννης (3)
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (2)
Honikel, Karl - Otto (1)
Μπλούκας, Ιωάννης Γ. (1)
Φλουρή, Σοφία (1)
Τυρπένου, Αθανάσιος (1)
Τριχοπούλου, Αντωνία (1)
Στοφόρος, Νικόλαος (1)
Σούλτος, Νικόλαος (1)
Ραμαντάνης, Σπυρίδων (1)
περισσότεροι συντελεστές
H
Honikel, Karl - Otto (1)
L
Leistner, Lothar (1)
Α
Αμβροσιάδης, Ιωάννης (3)
Β
Βαρελτζής, Κ. Π. (1)
Βασιλοπούλου, Ευθυμία (1)
Βολιτάκη, Αικατερίνη (1)
Γ
Γενηγιώργης, Κωνσταντίνος (1)
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (2)
Ζ
Ζυγογιάννης, Δημήτριος Γ. (1)
Κ
Καφάτος, Αντώνης Γ. (1)
Κοΐδης, Παύλος (1)
Κουτσουμανής, Κωνσταντίνος (1)
Κρυστάλλης, Αθανάσιος (1)
Μ
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ. (1)
Μπλούκας, Ιωάννης Γ. (1)
Ν
Νάσκα, Ανδρονίκη (1)
Π
Πόγγας, Νικόλαος (1)
Ρ
Ράντσιος, Απόστολος (1)
Ραμαντάνης, Σπυρίδων (1)
Σ
Σούλτος, Νικόλαος (1)
Στοφόρος, Νικόλαος (1)
Τ
Τριχοπούλου, Αντωνία (1)
Τυρπένου, Αθανάσιος (1)
Φ
Φλουρή, Σοφία (1)
Φωτόπουλος, Χρήστος Β. (1)
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Έτος έκδοσης
2002
2005
έως
2005
2002
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (2)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (1)
Θέματα
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (2)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (1)
Είδος
Βιβλίο (3)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Σκληρόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (3)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (3)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 3
από
3
αποτελέσματα
1
από 1
Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
Αμβροσιάδης, Ιωάννης
ISBN: 978-960-357-068-4 ||
Σύγχρονη Παιδεία
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
364 σελ.
Κυκλοφορεί,
€28.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Το κρέας και τα προϊόντα του
Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή
Honikel, Karl - Otto
||
Leistner, Lothar
||
Αμβροσιάδης, Ιωάννης
||
Βασιλοπούλου, Ευθυμία
||
Βολιτάκη, Αικατερίνη
||
Γενηγιώργης, Κωνσταντίνος
||
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
||
Ζυγογιάννης, Δημήτριος Γ.
||
Καφάτος, Αντώνης Γ.
||
Κοΐδης, Παύλος
||
Κουτσουμανής, Κωνσταντίνος
||
Κρυστάλλης, Αθανάσιος
||
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.
||
Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
||
Νάσκα, Ανδρονίκη
||
Πόγγας, Νικόλαος
||
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
||
Ράντσιος, Απόστολος
||
Σούλτος, Νικόλαος
||
Στοφόρος, Νικόλαος
||
Τριχοπούλου, Αντωνία
||
Τυρπένου, Αθανάσιος
||
Φλουρή, Σοφία
||
Φωτόπουλος, Χρήστος Β.
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-357-066-0 ||
Σύγχρονη Παιδεία
||
2005 ||
Σκληρόδετο ||
854 σελ.
Κυκλοφορεί,
€74.65 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης
Αμβροσιάδης, Ιωάννης
||
Βαρελτζής, Κ. Π.
||
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
ISBN: 978-960-357-040-0 ||
Σύγχρονη Παιδεία
||
2002 ||
Χαρτόδετο ||
585 σελ.
Κυκλοφορεί,
€45.43 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*